Algemene ledenvergadering maandag 3 juni

Gisteren, 20 mei 16:45  Onze jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst van de ALV is op maandag 3 juni as. In november hebben we gewaarschuwd voor de financiële situatie als gevolg van alle kostenstijgingen. Hebben we de gevreesde rode cijfers om kunnen buigen? Ja. We zullen uitgebreid uitleg geven.meer »

Vrouwen 1 handhaaft zich in 2e klasse

Gisteren, 20 mei 16:00  Wat een fantastische wedstrijd! Met een overtuigende 4-0 overwinning tegen VEP heeft Zaterdag VR1 zich weten te handhaven in de 2e Klasse. Het harde werken en de teamspirit hebben hun vruchten afgeworpen. We zijn supertrots op ons team. Op naar nog meer mooie prestaties! 💪⚽🎉

Gelijkspel van De Meern bij De Zuidvogels

19 mei 12:45  De Meern heeft een verdienstelijk gelijkspel behaald bij de aanstaande kampioen De Zuidvogels. Na een 0-0 ruststand, kwam De Meern halverwege de 2e helft verrassend op voorsprong. Voor de tegenstander was het alle hens aan dek en 10 minuten voor tijd wist het de gelijkmaker te maken. Met dit gelijkspel moest het kampioensfeest dat op een haar na binnen is, met 1 week worden uitgesteld. Voor De Meern valt de ontknoping in de laatste thuiswedstrijd tegen SVL.meer »

Koning Voetbal verslag en winnaars

18 mei 16:45  Vrijdag 3 mei, in de meivakantie, werd voor de 3e keer bij V.V. De Meern een Koning Voetbal Event georganiseerd. Er deden deze editie ongeveer 70 kinderen mee. meer »

Zaterdag 25 mei optreden Ronnie van Bemmel

11 mei 20:00  Ronnie van Bemmel komt over uit het verre Spanje zaterdag 25 mei om te zingen in onze kantine. De Zaterdag 1 speelt dan een belangrijke wedstrijd tegen SVL. De aftrap van de wedstrijd is om 14.30 uur. We hopen op een overwinning. Het wordt weer een leuke avond met de muziek van Ronnie. Kom gezellig langs!

5 juni: De geschiedenis van V.V. De Meern

11 mei 19:45  De Historische Vereniging Vleuten de Meern Haarzuilens & Leidsche Rijn organiseert op woensdagavond 5 juni een lezing 'Van kleine dorpsclub naar één van de grootste voetbalverenigingen van Nederland'. Deze vindt om 20.00 uur plaats in de kantine. Daar vertelt Eef Oskam, ondersteund door prachtige foto’s van zowel de vereniging als het dorp De Meern, de geschiedenis van V.V De Meern. meer »