Zwaluwen Jeugd Beker O14 1e ronde Groep 1 08

Laan van Maarschalkerweerd 1
3585LJ
UTRECHT
tel. 030-2541738

Vandaag de bekerwedstrijd tegen Kampong JO14-1. Meteen na 4 minuten een ingestudeerde corner van Ayman die kort op inlopende Mika speelde en hoog in de goal schoot; 0-1. De start was rommelig en het spel ging veel heen en weer. Zonder aan beide kanten opbouw te zien over het middenveld. Echte kansen kregen we niet, wel in de 18e minuut toen Lennon werd neergelegd op rand 16. De vrije van Mika was wel heel hard, maar ging over. In de 21e minuut kregen wij weer een vrije trap. Nu stond de keeper van Kampong in de weg. De eerste kans voor Kampong kwam pas in de 24e minuut en deze ging hard voor langs. Kampong kreeg nu meer kansen en ook een vrije trap cadeau van de scheids op randje 16. Gelukkig gingen deze kansen er niet in. Dus met 0-1 de rust in.

Na rust kwam Kampong fel uit de startblokken en dit leverde na 2 minuten meteen een goal op. Aanval over rechts en twee man vrij om te scoren. 2 minuten later weer een grote kans, maar die werd door Sebastiaan van de lijn gehaald. Weer 2 minuten later een prachtige redding van Sebastiaan. Je voelde alleen dat er iets in de lucht hing. En dat klopte, na 8 minuten een afvallende bal en raak; 2-1.
In de 20e minuut stond Sven oog in oog met de keeper, maar scoorde helaas niet. In de 29e minuut twee corners. De eerste kopte Nawfal net over, maar de tweede ging erin; 2-2. We gingen nu volle bak om de zege binnen te halen, maar daarbij vergaten we dat we ook moesten verdedigen. Het schot van Kampong lukte niet echt, maar Sebastiaan had met een stuitje net even pech en de bal rolde het doel in; 3-2

De tijd begon te dringen. In de 34e minuut een vrije trap net over de middenlijn van Mika die met een stuit in het doel terecht kwam.; 3-3, dus penalties.

Die van Teun, Noah, Lennon, Shaadi en Danielle waren allemaal raak, maar ook die van Kampong. Tot de laatste penalty van Kampong; paal!! Yes, gewonnen. Op naar de volgende ronde in de beker.