Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Vandaag een belangrijke wedstrijd tegen de nummer 3 van de competitie. Bij winst kunnen we aansluiten bij de top. De eerste helft hadden wij goed spel, waarbij combinaties best wel goed liepen, maar we in de afronding minder gelukkig waren. In de 8e minuut een steekpass van Jelte op Teun, maar net te kort. 2 minuten later een afstandsschot van Ayman maar net over. 3 minuten later een vrije trap van Mika achter de verdediging op Sven, maar kon hem net niet het laatste tikje geven. Weer 2 minuten later een steekpass vanaf de middenlijn op Lennon, maar schot gaat net naast. Vervolgens was het een kwartier wachten op de volgende grote kans. Lennon over rechts en de voorzet kwam via een speler van Alexandria op de paal. We hadden voor kunnen en moeten staan, maar toch met 0-0 naar de thee.

De tweede helft begon goed met een aantal aanvallen en vrije trap maar allemaal net naast of over. We blijven slordig in de afronding. Gelukkig na 7 minuten een kluts na een aanval van VVDM en Sven schiet raak 1-0. 3 minuten later krijgt Alexandria een van de vele vrije trappen en via het hoofd van een van onze speler komt de bal bij de tegenstander; 1-1. Hierna volgt een periode waarin de druk toeneemt en wij slordig opbouwen. In de 18e minuut een klutsbal in onze verdediging en de tegenstander was rap en tikte hem in; 1-2. Vanaf de 28e minuut herpakte VVDM zich, maar zijn we niet in staat om goed af te maken. Aanvallen volgen elkaar op. Nu moet de aansluiting komen. Een corner van Alexandria komt ongelukkig op Noah en de bal rolt in ons doel; 1-3. We kregen kans op kans, maar doelpunten blijven uit. In de 37e minuut een corner en kopbal van Nawfal; 2-3. Maar de seconden tikten weg en de eindstand bleef 2-3.