2991XJ
BARENDRECHT
tel. 0180-613821

We mochten weer vroeg op pad naar een ietwat troosteloze omgeving, namelijk Barendrecht 😁 Tsja Rotterdam en omstreken.. wat moet ik nog meer zeggen☺️
We beginnen met veel druk naar voren. Er wordt goed samen gespeeld op het middenveld tussen Daniëlle, Noah en Jesper met mooie aanvallen over de linker flank met Jelte en Ayman. Helaas lukt scoren nog niet.
De tegenstander komt gedurende de 1e helft beter in de wedstrijd en Sebastiaan komt goed uit z’n goal om de 1e kans van de tegenpartij te stoppen. Via een vrije trap van Ayman komt er een mooie kopbal van Nawfal maar helaas op de lat. We blijven nu meer druk naar voren houden maar geen grote kansen helaas. Door slordigheid komt de tegenstander er makkelijk door en scoort, maar gelukkig was het buitenspel en blijft het 0-0. Na ruim een half uur via een corner met combinatie van Ayman en Sven draait de bal op de paal, in de rebound wil de bal er maar niet in. Helaas vliegt de bal er dan wel in aan de overkant, 1-0 achter. Het zit ons niet mee want even later werd een doelpunt van Ayman afgekeurd wegens buitenspel. In de omschakeling komt door een goede voorzet van de tegenstander via Jelte de bal in eigen doel helaas. Met een 2-0 achterstand gaan we de rust in.
De tweede helft is rommelig en het lukt ons maar niet om te scoren. Gedurende de 2e helft zet VV de Meern weer meer druk, maar we lijden veel balverlies door slordige passing. We zijn dicht bij de gelijkmaker door wederom een kopbal van Nawfal die de keeper goed tegenhoudt. Vlak daarna is er nog een goede counter via Shaadi die door de tegenstander van de lijn wordt gerost. Het wordt dan nog wel 2-1 via een vrije trap van Ayman die Shaadi er uiteindelijk in tikt. Helaas hebben we net niet genoeg tijd om de gelijkmaker te scoren, de eindstand blijft 2-1.