Walking Football -

Walking Football

Voetbal is voor iedereen! Daarom heeft VV De Meern sinds 2018 ook Walking Football. Op dit moment bestaat ons team uit een gevarieerde groep Walking Footballers en -ballsters van begin 40 tot 80+.

Wat is Waking Football

Walking Football is een voetbalvorm voor sportieve senioren, overgewaaid uit Engeland. Het is een concept voor mannen en vrouwen, die fit genoeg zijn om te sporten, voetballen leuk vinden, sfeer en gezelligheid zoeken, maar niet meer willen meedoen in de normale competitie. Met Walking Football speel je op een kwart veld met kleine doeltjes zonder keeper.

Spelregels

Je mag de bal niet boven de knie komen en uiteraard: je moet WANDELEN. Sterker nog dan wordt je teruggeloten en krijg je een vrije trap tegen. Het maken van slidings is verboden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Een team bestaat uit 6 spelers/speelsters. Er wordt gespeeld op een kwart veld met kleine doeltjes zonder keeper. Saai? Zeker niet!

Traingingstijden

Wij trainen op dinsdagochtend en vrijdagavond. Beide keren trainen mag natuurlijk ook. Bij minder dan 6 spelers trainen wij niet. Mail aub vantevoren dat je wilt komen, dan zijn wij er ook! Bij minder dan 6 spelers trainen wij niet. Mail alsjeblieft van tevoren of je wilt komen, dan zijn wij er ook! Voetbalschoenen zijn niet nodig, gewone sportschoenen volstaan. Wij trainen op kunstgras. Er is kleed- en douchegelegenheid aanwezig. 

  • Vrijdagavond van 19.15 tot 20.15 uur op Veld 3 (-->Onze agenda)
  • Dinsdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Ton Oskam - walkingfootball@vvdemeern.nl

  IMG_4658.jpg  vvdemeern-walking-football-groene-hart-toernooi.jpg  wedstrijd-nabespreking.jpg  het-walking-football-team-van-vvdemeern.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!