Senioren commissie

De seniorencommissie is er ter ondersteuning van alle seniorenteams en bestaat uit Belle de Vries, Marloes Lazet, Roos de Reuver, Jeroen Donk. De commissie voet diverse werkzaamheden uit. Hierbij kun je denken aan:

• oranisatie rondom wedstrijden (verplaatsen van wedstrijden, contact met de KNVB);
  • indeling overgaande jeugd, nieuwe spelers en nieuwe seniorenteams;
  • planning op zondag.
Wij houden ook van een feestje! Onder andere het openingsfeest en Coupe De Meern zijn jaarlijks terugkerende activiteiten. Lijkt het je leuk om ons een handje te helpen, dan horen wij het graag! Mail naar seniorencommissie@vvdemeern.nl.