Gedragsregels

Vastgesteld door het verenigingsbestuur 21 mei 2019.

Algemene regels:

• Aanwijzingen van medewerkers van de kantine en (dienstdoende) medewerkers van de vereniging moeten worden opgevolgd.
  • De gebruikers van het sportpark wordt verzocht defecten aan het clubgebouw en overige opstallen te melden bij de Commissie van Beheer (cvb@vvdemeern.nl) of een dienstdoende medewerker.
  • Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven bij de bar of in de uitgifteruimte.
  • Alcoholische dranken worden alleen verstrekt aan personen vanaf 18 jaar.
  • Op zaterdag en zondag tot 12.00 uur en op woensdagmiddag worden geen alcoholische dranken verkocht.
  • In het clubgebouw mag niet worden gerookt.
  • Afval en kauwgom in de afvalbakken.
  • Personen die herhaaldelijk ongewenst gedrag vertonen en/of de gedragsregels overtreden, kunnen door het Verenigingsbestuur de toegang tot het sportpark worden ontzegd.

Het is niet toegestaan:

• Voor toeschouwers de kunstgrasvelden te betreden; deze velden zijn alleen toegankelijk voor spelers, leiders en (assistent) scheidsrechters. Toeschouwers dienen op de tegelpaden of achter de hekken plaats te nemen.
  • Dat toeschouwers zich slecht gedragen tegenover medetoeschouwers en/of spelers en/of scheids- en grensrechters.
  • Op het sportpark vuurwerk af te steken.
  • Op het sportpark confetti te verspreiden.
  • Luide muziek in de kleedkamers af te spelen, dat buiten de betreffende kleedkamer hinder veroorzaakt.
  • Muziek op het sportpark af te spelen (in verband met hinder omwonenden).
  • Op de kunstgrasvelden te roken of kauwgom achter te laten.
  • Meegebrachte alcoholische dranken te nuttigen in het clubgebouw of op het terras.
  • Sporttassen mee te nemen naar de bovenverdieping.
  • Zonder toestemming meubilair te verplaatsen.
  • Op tafels te zitten of te staan.
  • Op stoelen te staan of de voeten erop te plaatsen.
  • Zich als onbevoegde achter de bar te begeven.
  • Alcoholische dranken te nuttigen in de kleedkamers.
  • Alcoholische dranken te nuttigen buiten de horecaruimtes in het gebouw, het terras en de aanbouwtribune.
  • Voetbalschoenen in de kleedkamers schoon te maken.
  • Binnen de grenzen van het sportpark drugs te bezitten, te gebruiken of te verhandelen.
  • Zich schuldig te maken aan seksuele intimidatie.
  • Zich bezig te houden met gokspelen.
  • Fietsen buiten de (ruimte van de) fietsenrekken te plaatsen.
  • Bromfietsen en scooters buiten het daarvoor gereserveerde vak te plaatsen.