Administratie leden -

Administratie leden

De ledenadministratie houdt zich bezig met de administratieve zaken rondom het lidmaatschap. Onze ledenadministratie wordt verzorgd door Ben Hendrikx.

Mogelijk lidmaatschap

 

Wedstrijden

Trainen

KNVB-lid

Stemrecht

Teamgeest

Contributie

Spelend lid

ja

ja

ja

ja

ja

ja

Trainend lid

nee

ja

ja

ja

ja

ja

Niet-spelend

nee

nee

ja

ja

ja

ja

Medewerker

nee

nee

ja

ja

ja

nee

Donateur nee nee nee nee ja jaOverschrijving 2022

Voor spelers die al bij een andere club spelen moet uiterlijk 15 juni overschrijving aangevraagd worden. Dit doet V.V. De Meern met het ingevulde inschrijfformulier. Voor V.V. De Meern leden die bij een andere club willen spelen, moet overschrijving door de andere club aangevraagd worden. Meld je dan ook tijdig aan bij de andere club.

Aan de hand van het KNVB Bondsnummer/Relatienummer wordt overschrijving digitaal geregeld via het Sportlinksysteem. Vul op het inschrijfformulier je KNVB Bondsnummer/Relatienummer in. Wacht hiermee niet tot 15 juni. Hoe eerder, hoe beter.


Jouw gegevens

Jouw gegevens worden vertrouwelijk vastgelegd in de Ledenadministratie van V.V. De Meern. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor eigen doeleinden (contributieinning, verzenden clubblad, etc.). V.V. De Meern verstrekt jouw (verplichte) gegevens aan de KNVB.

De KNVB kan contactgegevens van leden gebruiken voor sponsor- of reclame-acties. Mocht je dit niet willen, dan kun je dit schriftelijk kenbaar maken aan de KNVB (Afdeling Publieksvoorlichting, Postbus 784, 3700 AT Zeist) of via de contactinformatie op de KNVB website.


Meer informatie

Heb je vragen over je lidmaatschap? Neem dan per e-mail contact op met de ledenadministratie@vvdemeern.nl. Je kunt ook het algemene correspondentieadres van V.V. De Meern gebruiken:
Ledenadministratie
Postbus 106
3454 ZJ De Meern

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!