Cookie beleid V.V. De Meern

De website van V.V. De Meern is in technisch beheer van VoetbalAssist en gebruikt cookies om jouw bezoek makkelijker en persoonlijker te maken. Hieronder een overzicht van de noodzakelijke en optionele cookies waar je toestemming voor kunt geven. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Functionele cookies

Voor een goede werking van de website worden deze cookies altijd geplaatst.

Analytische cookies

Binnen de site worden er op dit moment geen analytische cookies gebruikt.

Marketing cookies

Facebook Toestaan Niet toestaan

Privacyverklaring

Bewust of onbewust deel je persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Bij de verwerking houden we ons daarom aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze privacyverklaring wordt uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij heeft.

Doeleinden verwerking

Wij verwerken geen persoonsgegevens voor andere doeleinden dan uitvoering van de overeenkomst die jij met de vereniging heeft.

Vastgelegde gegevens

Van leden, vrijwilligers, medewerkers en donateurs verzamelen en verwerken we de volgende persoonsgegevens:

  • naam, adres, postcode, woonplaats
  • geslacht en geboortedatum
  • contactgegevens (telefoonnummers, e-mail adressen)
  • IBAN-nummer en naam rekeninghouder

Het is belangrijk dat je wijzigingen in deze gegevens tijdig aan ons doorgeeft.

Bewaartermijn

Persoonsgegevens die je ons verstrekt zullen niet langer worden bewaard dan nodig is voor het doel waarvoor de persoonsgegevens zijn verstrekt of zolang de wet voorschrijft.

Verstrekking aan derden

Zonder jouw toestemming verstrekken wij jouw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die je met de vereniging heeft of de vereniging daartoe wettelijk verplicht is.

De KNVB kan contactgegevens van leden gebruiken voor sponsor- of reclame-acties. Wie hier geen prijs op stelt, kan dat schriftelijk kenbaar maken aan de KNVB (Afdeling Publieksvoorlichting, Postbus 784, 3700 AT Zeist) of via het contactformulier op de KNVB website.

Beeldmateriaal

Bij trainingen, wedstrijden, toernooien, activiteiten en/of evenementen kunnen foto's en/of video's gemaakt worden. Deze beelden kunnen worden gepubliceerd op website, clubblad, (social) media, etc. Je kunt bezwaar maken tegen het gebruik van beelden waar je duidelijk herkenbaar op voorkomt, wij zullen dan naar redelijkheid en billijkheid trachten je op deze beelden onherkenbaar te maken of deze beelden te verwijderen.

Teamfoto's

Jaarlijks worden teamfoto's gemaakt die op de website en de fotowand in het clubgebouw gepubliceerd worden en aan sponsoren worden verstrekt. Mocht je dit niet willen, dan dient u niet op de teamfoto te gaan.

Scouting

Wij verstrekken geen opstellingen of spelerslijsten aan scouts van andere verenigingen. Wel verstrekken wij op verzoek de naam van een speler die opgevallen is aan een scout. De scout kan vervolgens een e-mail naar ons sturen en verzoeken die door te sturen naar de (ouders van de) betreffende speler.

Teamindelingen

Wij publiceren teamindelingen op onze website, daarbij worden de namen van spelers, leiders en trainers vermeld.

Cookies

Onze website maakt geen gebruik van cookies, afgezien van een cookie om de teams, die u aan het menu toevoegt met Mijn Teams, op te slaan.

Beveiliging persoonsgegevens

De vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. 

Wijziging van het privacy beleid

De vereniging past haar privacy beleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van onze Privacyverklaring worden opgenomen. Bij belangrijke wijzigingen zal de vereniging dit via de website, clubblad en/of e-mail kenbaar maken.

Inzage, correctie en verwijdering

Je hebt het recht om inzage in jouw persoonsgegevens te verzoeken en om jouw gegevens te laten aanvullen, wijzigen of verwijderen. Je dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren.

Bezwaar en klachtrecht

Je hebt het recht om bij ons bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je meent dat jouw rechten zijn geschonden.

Contact

Indien je vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of de vereniging wil verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, dan kun je per e-mail contact opnemen via secretaris@vvdemeern.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!