Business Club -

Business Club

Logo_Business_Club.png

In 1995 heeft een aantal mensen het initiatief genomen tot het oprichten van een business club. De doelstellingen waren ondernemers op een spontane wijze met elkaar in contact brengen en eventuele overschotten doen toekomen aan V.V. De Meern middels sponsoring. Er werden 2 tot 3 activiteiten per jaar georganiseerd, vaak lezingen van bekende Nederlanders, maar ook diverse uitstapjes naar evenementen. De business club was succesvol, maar na een grondige evaluatie is in 2009 besloten dat het roer toch om moest. De business club wil meer waarde creëren voor ondernemers via business-to-business contacten.

Doel business club

Het doel van de Business Club Leidsche Rijn is om een regionale ontmoetingsplek te zijn voor bedrijven die ge─źnteresseerd zijn in het versterken of uitbreiden van hun zakelijke netwerk. Hiervoor wordt elke maand op een wisselende locatie een bijeenkomst georganiseerd. De bijeenkomsten beginnen aan het einde van de middag en er staat naast een drankje ook altijd een maaltijd klaar. Er wordt een presentatie gegeven of een activiteit georganiseerd, maar het accent ligt vooral op het netwerken met collega ondernemers.
Business club leden krijgen de gelegenheid hun bedrijf te presenteren en belangrijk nieuws over hun bedrijf uit te wisselen via de website, het magazine en/of de nieuwsbrief van de business club. Voor meer informatie zie de website van de business club.

Interessant voor bedrijven en ondernemers

De business club wordt nog wel georganiseerd door een aantal mensen met een V.V. De Meern hart, maar staat nu helemaal los van de vereniging. De business club staat op zich en richt zich op alle ondernemers, ongeacht of die een band met sport, voetbal of V.V. De Meern hebben. De bijeenkomsten staan ook niet langer in het teken van sport, maar van ondernemen. De business club is hierdoor voor veel meer bedrijven en ondernemers interessant.

Business Club Leidsche Rijn
Gouvernantelaan 3