Jeugdopleiding

De jeugdopleiding van V.V. De Meern is nog volop in ontwikkeling, maar staat op een hoog niveau en mag zich tot de besten in Nederland rekenen. Dat blijkt onder andere uit:

V.V. De Meern behoort tot een selecte groep amateurclubs met zowel het Regionaal Certificaat als de Rinus Michels Award.

Wij zijn best wel trots op de status van onze jeugdopleiding. Het is een fantastische erkenning voor alle medewerkers, vrijwilligers en anderen die hieraan een bijdrage leveren. Het is ook een stimulans het waar mogelijk nog beter te doen.

Ben je een getalenteerde speler en zou je in één van onze selectie teams willen spelen? Neem dan contact op met (voor onderbouw doen we geen trainingsstages).

Ben je een getalenteerde trainer of assistent-trainer en heb je belangstelling om één van onze selectie teams/groepen te trainen? Neem dan contact op met .

BVO's die een speler van ons willen uitnodigen voor een trainingsstage kunnen de uitnodiging sturen naar , wij sturen de uitnodiging dan conform KNVB regels door naar de betreffende speler en/of ouders.

Regionale Jeugdopleiding

In 2017 werd Regionale Certificering van het Kwaliteit & Performance programma van de KNVB behaald. Dit is het hoogst haalbare niveau voor een amateurclub. In 2020 werd de certificering verlengd.

Voor de certificering wordt gekeken of de jeugdopleiding voldoet aan kwaliteitseisen op het gebied van:

Op al deze aspecten voldoet onze jeugdopleiding aan de eisen voor Regionale Jeugdopleiding.

Rinus Michels Award

In 2013 werd de prestigieuze Rinus Michels Award in de categorie Jeugdopleiding Amateurvoetbal verkregen.

Clubs worden voor de Rinus Michels Award beoordeeld op:

Op al deze aspecten scoorde onze vereniging hoog. De prijs kwam bovendien aan het eind van een seizoen waarin we uitzonderlijk veel kampioenen en promoties mochten begroeten.