Facebook Toestaan Niet toestaan

Nieuws

10 dec 2022: De Meern speelt gelijk tegen koploper Montfoort (1-1)

De Meern speelde een uitstekende wedstrijd tegen het opportunistisch spelende Montfoort. Nadat Montfoort in de openingsfase met veel strijd de openingstreffer probeerde te forceren, kwam de wedstrijd daarna in evenwicht. Er waren over een weer wel wat doelmogelijkheden, maar van echte kansen was geen sprake. Pas in de slotfase kwam de wedstrijd echt tot ontbranding met een aandringend Montfoort. Toch was het De Meern dat op voorsprong kwam. In de 80e minuut onderschepte De Meern een aanval van Montfoort en wist Bob Prins in de tegenstoot uitstekend af te ronden (0-1). In de 90e minuut was diezelfde Bob Prins bij een counter dicht bij de 0-2, maar zag zijn inzet gekeerd worden door de Montfoort-keeper. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd kwam Montfoort alsnog langszij toen het een afgeslagen bal in het Meernse doel wist te schieten. Eindstand 1-1.

4-febr 2023: De Meern met 1-4 onderuit tegen Nunspeet

De Meern heeft de overwinningen van na de winterstop, geen goed vervolg kunnen geven en verloor thuis met 1-4 van Nunspeet. Na een goede openingsfase van De Meern, waarin het verzuimde enkele doelmogelijkheden te benutten, werd Nunspeet sterker en kwam het in de 35e minuut via een discutabele goal op voorsprong. In de 2e helft liep Nunspeet bij 2 vrijwel op identiek wijze  genomen corners uit naar 0-3. De goed genomen corners konden bij de 2e paal binnengekopt worden. In de slotfase zette Abel Prins de eretreffer op het scorebord (1-3), maar het was al te laat om nog verder terug te komen. Bij een snelle counter werd het vlak voor het eindsignaal zelfs nog 1-4.
(wedstrijdverslag op clubsite)

27 febr. 2023: Oefenwedstrijden krokusvakantie
De oefenwedstrijd die De Meern donderdagavond   16 febr speelde tegen 1e-klasser LRC is geeindigd in 1-4. De Meern oefende zaterdag 25 febr om 14.30 uur thuis tegen SCH. Eindstand 3-3.